Vila Alma

Cazare Baile Felix

Daca doriti servicii turistice de calitate in Baile Felix cu dotari si comfort sporit, puteti incerca Vila Alma si nu veti regreta dupa un sejur sau un mic concediu.Cu camere mari, curate si bine mobilate, Vila Alma isi atrage clientii prin servicii de calitate atunci cand vine vorba de sejurl dvs in Baile Felix .Camerele au podea cu parchet de lemn, tv cu ecran plat si baie privata.Paturile au dimensiuni mari si sunt foarte confortabile.Camerele sunt potrivite persoanelor care vin cu familia in unitatea noastra.Apartamentul oferit turistilor dispune de o bucatarie bine utilata.Unele camere dispun si de aer conditionat. Bucataria vile noastre este la dispozitia turistilor si este complet utilata.

Wifi ul si parcarea auto sunt gratuite la Vila Alma, iar turistii beneficiaza de 50% reducere la taxa de intrare la parcul acvatic Aquapark President.

In raza vilei noastra la mai putin de 25 m veti putea gasi un magazin alimentar si un restaurant.

Oferim facilitati standard pentru persoanele cu mobilitate redusa.

Vorbim limba romana si engleza.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.