Vila Crinul

Cazare Baile Felix

Situata la doar 800 m de bazilele termale din statiune, vila Crinul ofera facilitati de spa si restaurant alaturi de servicii de cazare la Baile Felix .Este timpul sa cunoasteti cu adevarat confortul si relaxarea la superlativ beneficiind de antentia si promptitudinea personalului noastru calificat in cele mai exigente norme pentru turism. Suntem pregatiti cu camere de cazare pentru turisti, dotate cu aer conditionat, TV, baie proprie, mini-frigider, si balcon. Toate apartamentele include o chicineta si o cada in baie. Pentru turistii nostri, va punem la dispozitie un restaurant si meniuri din preparate romanesti traditionale dar si din meniuri internationale. Oaspetii cazati la vila pot avea parte de mai mult divertisment cu tenis de masa sau biliard sau se pot relaxa cu un pahar de vin in cada cu hidromasaj sau la sauna. Aceste facilitati sunt taxate suplimentar.

Turistii vilei Crinul se bucura de o reducere de 45% la parcul acvatic Prezident.

Cele mai importante obiective tursitice sunt foarte aproape de locatia noastra. Lacul cu Nuferi se gaseste la 1 km distanta, parcul acvatic la 2 km. In cazul in care vreti sa circulati cu mijloacele de trasport in comun, o statie de autobuz este la 20 m de unitatea noastra.

In cele doua statiuni sint multe stranduri cu apa termala calda tot timpul anului ,bazine de inot Aqua Parc si multe alte. Orasul Oradea resedinta de judet este la 5Km cu toata gama de magazine si moluri. Este o zona turistina foarte linistita si sigura

La cerere, sunt disponibile servicii de transfer de la gară, situată la 5 km, precum şi de la aeroportul oraşului Oradea, aflat la 10 km.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.