Pensiunea Agroturistica

Cazare Borsa

Unitatea turistica se afla situata in Borsa in mijlocul naturii, cu brazii ca vecini si peisajele superbe de la geamurile pensiunii. Pensiunea Argoturistica ofera cazare in Borsa turistilor care vor un altfel de sejur, intr-o propietate construita ca si cabana din mult lemn, cu camere spatioase si paturi comode si incapatoare. Camerele mai sunt dotate cu tv led, canale prin satelit, bucatarie complet utilata si mobilata si baie privata cu dus. Articolele de dus sunt gratuite pentru turistii nostri. Unele camere dispun si de balcon.

Internetul este disponibil in unitate prin wifi. Sauna pensiunii va sta la dispozite pentru sedinte de tonifiere a sanatatii dvs.

Gradina interioara a pensiunii este generoasa si cumprinde si o terasa acoperita cu pereti din lemn masiv.

Parcarea este gratuita si supravegheata. Acceptam in mod gratuit animalele de companie.

Vorbim romana, francez, engleza si italiana.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.