Pensiunea Casa Mona

Cazare Borsa

Cu o locatie in mijlocul naturii si inconjurata de un peisaj pitoresc, casa Mona este situata in cartierul Baile Borsa la 7 km de orasul Borsa. Cu o gradina plina de flori de primavara pana toamna tarziu, va puteti relaxa si savura in acelasi timp un pahar de palica din partea casei. Pregatim mancaruri traditionale gatite cu drag pentru oaspetii casei noastre, din produsele fermei proprii.

Camerele casei Mona sunt dispuse pe doua etaje plus parter, cu baie pentru fiecare etaj pentru confortul turistilor care ne trec pragul. Camerele sunt spatioase, mobilate si cu paturi generoase si confortabile. De asemenea, camerele mai sunt dotate cu tv cu canale prin cablu, covoare, plasa de tantari la geamuri si aparat de prepararea cafelei sau a ceaiului. Internetul este disponibile prin wifi in toate pensiunea.

Proprietatea casa Mona dispune de cada cu hidromasaj.

Ospetii nostrii au acces la bucataria comuna care este dotata corespunzator cu masina de spalat vase, cuptor, prajitor de paine, aparat de cafea, etc.

In curtea interioara a pensiunii veti gasi o terasa si un gratar zidit pentru pregatirea bucatelor la foc deschis.

Parcarea este in aer liber si este gratuita.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.