Pensiunea Mia

Cazare Borsa

Va oferim cazare in Borsa pentru cel mai frumos concediu de odihna sau sejur petrecut la pensiunea nostra.Suntem pregatiti sa va cazam in camere spatioase si curate, la preturi decente in orice sezon.Pensiunea Mia ofera servicii de cazare in Borsa de o calitate deosebita la cel mai inalt nivel profesional.Unitatea este situata in statiunea Borsa, la maximum 400 de metri de telescaunul Borsa.

   Camerele pentru cazare se prezinta spatioase, curate, cu baie proprie si intrari separate dintr-un hol comun. In dotarile camerelor mai intra televizoarele LCD, dulapuri pentru haine si wifi gratuit.

   Pentru pregatirea meselor zilnice, pensiunea Mia este dotata cu o bucatarie comuna complet mobilata si utilata. Avem in dotare inclus scaun inalt pentru copii si aparat de facut cafea/ceai.

   Receptia pensiunii este deschisa non-stop. Turistii cazati la noi beneficiaza si de parcare gratuita in aer liber. Acceptam turisti cu mici animale de companie si servim si micul dejun la cerere.

   In curtea pensiunii veti putea face gratare in spatii special amenajate, precum sa lasati copii sa se joace pe un teren conceput doar pentru cei mici.

  Partia de schi Runc-Stiol din Borsa se afla la 500 metri de pensiunea Mia, iar Cascada Cailor este situata la 3 km distanta fata de unitatea hoteliera.

 

  

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.