Pensiunea Royal

Cazare Borsa

Unitatea dispune de o oferta de cazare la Borsa cu cele mai bune standare in industria turismului pentru un concediu de neuitat pe plaiurile Maramuresene. Pensiunea Royal are facilitati de gradina, gratar si terasa special amenajate pentru turistii. Receptia pensiunii este deschisa non-stop pentru rezervarile oaspetilor nostri. Camerele pensiunii sunt dotate cu tv cu canale prin cablu, baie proprie cu dus si articole gratuite de dus. Unele camere au balcoane cu vedere panoramica. Fiecare camera are incluse paturi confortabile si dulapuri de haine.

Servim micul dejun in fiecare dimineata la cererea oaspetilor nostri.

Restaurantul pensiunii este pregatiti pentru servire cu meniuri traditionale locale dar si din bucataria nationala si internationala.

Pentru petrecerea timpului liber, turistii pot juca tenis de masa, biliard si darts.

Parcarea auto este gratuita si supravegheata. Acceptam animalele de companie ale oaspetilor nostri.

Vorbim romana, italiana si engleza.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.