Pensiunea Rustic

Cazare Borsa

Proprietatea este un loc de odihna si relaxare, cu un puternic impact asupra turistilor prin spiritul traditiei de ospitalitate maramuresan. Pensiunea Rustic ofera servicii de calitate cu cazare in Borsa pentru oaspetii care vor sa plece cu cele mai frumoase amintiri cand vine vorba de aceasta zona turistica minunata: Maramures.

Localizata pe partea stanga a Drumului National 18 spre Vatra Dornei, dinspre Moisei spre Borsa Complex la un km de intrarea in oras.

Pensiunea este alcatuita din 5 camere, dintre care 3 camere duble si 2 apartamente. Fiecare dintre acestea dispune de bai propri,de mobilier si dotari moderne: televizor LCD, televiziune prin satelit, acces internet,acces la bucatarie,locuri pentru gratar si terase ce ofera o priveliste de invidiat a Parcului natural al Muntilor Rodnei.

Oferim bucate alese cu retete de pe vremea stabunilor nostripe baza retetelor intr-o ambianta rustica dar imbinata cu elemente moderne de confort, sub cupola portii traditionale maramuresene.

Va asteptam cu drag sa ne treceti pragul!

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.