Vila Puiu

Cazare Borsa

Untiatea se afla chiar langa localitatea cu acelasi nume si ofera servicii de cazare in Borsa la standarde europene. Suntem situati in cele mai frumoase si deosebita locuri din tara, unde traditia si natura se impletesc in mod armonios. Punem la dispozitia turistilor care ne trec pragul, o oferta de cazare in Borsa la cele mai bune preturi. Camerele pentru turisti sunt spatioase, curate, cu mobiler modern si au in dotare tv cu ecran plat. Avem si camere pentru familie cu si fara balcon si articole de baie gratuite. De asemenea, turistii care se cazeaza la noi beneficiaza de wifi si parcare gratuite.

  Bucataria unitatii de cazare va sta la dispozitie si este complet utilata si mobilata. Va puteti depozita bagajele sau schiurile in locuri special amenajate, iar terasa in aer liber poate fi folosita oricand. Acceptam turistii care au mici animale de companie.

In curtea pensiunii veti putea gasi gratar amenajat corespunzator si terasa unde veti putea servi masa sau bauturile preferate.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.