Hotel Oriel

Cazare Bucuresti

Situat intr-o zona putin circulata si foarte discreta, Hotel Oriel va ofera cazare Bucuresti cu un confort asigurat de cele mai bune conditii pentru ca sederea dvs sa fie cat mai placuta daca nu perfecta. Unitatea este recent construita si dispune de 12 camere duble, cu mult bun-gust aranjate, cochete si primitoare, cu bai proprii si aer conditionat. Cu personal calificat si amabil, vom avea grija ca sederea dvs sa fie prima prioritate in optiunile nostre.

Camerele dispun de mobilier nou, paturi foarte confortabile, tv cu ecran plat, internet wifi in toata proprietatea, aer conditionat si diverse servicii specifice.

Parcarea este gratuita si se afla langa hotelul nostru. Receptia este deschisa non-stop. Puteti beneficia de servicii diversa precum rezervari online, serviciu de trezire si servirea micului dejur la cerere.

Unitatea dispune si de o cafenea cocheta cu capacitatea de 30 persoane.

Va invitam sa ne treceti pragul.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.