Creare site pret

Vila Mario Residence

Cazare Bucuresti

Amplasata intr-o locatie linistita, fara prea mult trafic sau ale surse de poluare fonica, Vila Mario Residence ofera cazare Bucuresti chiar in centrul Capitalei.Locatia se afla in zona rezidentiala cu sezon turistic permanent, mai exact intre Piata Romana si Piata Victoriei.In apropiere se afla statia de metrou si la 2 km o alta zona importanta, Universitatii.Conceputa pe doua niveluri compuse din 3 garsoniere si un apartament de doua camere. Dotarile camerelor sunt urmatoarele: baie proprie, aer conditionat, minifrigider, tv LCD, cablu tv, internet wifi, fierbator, uscator de par, masa de calcalt si fier.

Capacitatea vilei este de pana la 10 persoane, fiind ideala pentru grupuri de turisti sau o familie mai numeroasa. Unitatea se poate inchiria in totalitate sau doau o camera pentru minim doua zile.

Bucataria vilei este mobilata si utilata corespunzator si este cu acces liber turistilor. De asemenea, atunci cand inchiriezi aceasta locatie sau unul dintre apartamentele sau camerele single din vila vei avea la dispozitie si o bucatarie utilata complet la parterul cladirii, unde poti avea acces separat.
Pentru un sejur in acesta locatie puteti alege serviciile noastre, in vederea unui confort sporit la un pret foarte avantajos. Astfel beneficiind din plin de intimitate, siguranta, comfort si asistenta.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.