Hotel Casa Alba

Cazare Busteni

Amplasata la poalele Caraimanului, hotelul Casa Alba este deschisa oaspetilor in orice sezon si pregatit sa-i intampine in cele mai bune conditii pentru cazare Busteni.Cu o distanta de doar doua sute de metri fata de DN si in drumul spre partia de schi Kalinderu, hotelul va sta la dispozitie cu 40 de locuri de cazare, bar si restaurant, sala de mese, patru nivele si 12 camere, cate trei camere pe fiecare nivel.Camerele sunt de tip garsoniera cu hol de intrare, baie proprie cu dus cu hidromasaj si articole de dus gratuite, tv cu ecran plat si cablu cu canale, pat matrimonial confortabil si acces la internet. Fiecare camera dispune de balcon propriu cu vedere la munte. Unele camere au in dotare si minifrigider.

Restaurantul este la dispozitia turistilor cu meniuri diverse si preparate create din produsele locale. Va asteaptam sa degustati preparatele executate de maestrul bucatar, inspirate din bucataria romaneasca si mediteraneana.

Parcarea se afla in fata hotelului si este gratuita si supravegheata. Turistii se pot delecta la o partida de tenis de masa alaturi de prieteni sau de familie. In livingul unitatii veti gasi usor si un semineu care este la mare cautare in sezonul rece.

Incalzirea camerelor si a unitatii intregi se face cu centrala termica.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.