Pensiunea Casa Mina

Cazare Busteni

Situata în centrul stațiunii, vila Casa Mina este foarte aproape de pârtia de schi Kalinderu. Unitatea dispune pentru cazare Busteni de dormitoare cu baie proprie, zona de relaxare, bucătărie utilată și mobilată complet.Proprietatea are deschisă recepția nonstop putând prelua rezervări pentru cazare în română și engleză, personalul nostru fiind dispus să vă ajute în orice moment al zilei. Vila are de asemenea curte interioara cu facilități de grătar, terasă și grădină.

Toate camerele au în dotare baie privată, aparate de prepararea ceaiului sau a cafelei, TV cu ecran plat, izolare fonică, wifi gratuit, vedere spre oraș, dressing sau garderoba, frigider iar unele dintre camere au balcon cu vedere spre munte.

Bucătăria este un spațiu accesibil turiștilor și comun, utilată cu veselă și alte aparate electrocasnice necesare pregătirii meselor pentru o ședere cât mai plăcută la noi.

Vila dispune de un depozit de schiuri și de bagaje.

În această zonă turistică Oaspeții noștri și pot găsi diverse activități în funcție de preferințele lor sau de sezonul pe care și-l aleg.

Vila Casa Mina este potrivita pentru Oaspeții noștri care sunt familiști dar și pentru cuplurile grupurile de prieteni.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.