Pensiunea Casa Ramiro

Cazare Busteni

Amplasata in centru orasului Busteni, Casa Ramiro este la o distanta de 10 minute de gara si la 15 minute de partia Kalinderu in tinutul pitoresc al muntilor Bucegi, cu vedere la Crucea Caraiman.Cu cele patru camere mobilata in stil modernist, paturi matrimoniale, cu balcon si cu bai individuale si internet wifi in toata unitatea.Rezervarile pentru aceasta proprietate se fac pentru minimum doua nopti cu avans. Unitatea este destinata turistilor pentru odihna si relaxare, nu pentru distractii cu muzica si petreceri.Camerele proprietatii sunt spatioase, in culori cromatice asortate, mobilate cu mult bun-gust cu mobilier nou. Baile proprii sunt dotate cu dusuri si articole de dus gratuite.

Turistii au acces total la bucataria unitatii, unde vor gasi de la vesela la aparate electrocasnice necesare pregatirii meselor principale ale zilei.

Curtea pensiunii este formata din gradina, terasa, gratar si o parcare auto. Efectuam transporturi de la/ la aeroport contracost.

Vorbim romana si engleza.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.