Pensiunea Casa Victoria

Cazare Busteni

Situată la 700 de metri de pârtia kalinderu, pensiunea Casa Victoria oferă 8 camere pentru cazare Busteni. Unitatea este construită recent fiind un atuu important în fața vizitatorilor noștri. Pozitionarea casei Victoria este un prun cartier rezidențial, unde vinele și pensiunile alături de magazine și restaurante formează cartierul Valea Albă. Tipuri de camere pe care pensiunea Casa Victoria pune la dispoziție pentru cazare Busteni sunt: camere single, camere duble, camere triple și camere cvadruple.

In unitatea noastră, toate camerele au băi individuale cu cabine de duș și articole de duș gratuite. Pentru confortul turiștilor noștri, în baie găsi gel de duș, săpunuri, șampon și bineînțeles un uscător de păr. Camerele sunt mobilate cu un tip de mobilier modern, dar dotată și cu mine frigidere, internet prin WiFi, televizoare cu ecran plat și cablu prin satelit. Unele camere au și balcoane cu vederea spre Platoul Bucegi.

Bucătăria pensiunii sa aflat la demisol și este complet mobilată și utilată cu toată aparatura necesară pregătirii meselor principale ale unei zile. Sala de mese este la dispoziție a oaspeților noștri și are capacitate de 20 de locuri. Această sală de mese se poate folosi și ca sală de conferință amenajată și personalizată după dorința dumneavoastră. Prin această sala de mese se face ieșirea pe terasa unității care are o priveliște superba spre munte.

Unitatea mai dispune și de o grădină, o zonă cu terasă și cu grătar de tip barbeque, la mare căutare între turiștii care le trec pragul. Parcare auto este gratuită, supravegheată și se află în fața pensiunii.

Vorbim cinci limbi de circulație internațională engleza, spaniola, franceza, germană și română.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.