Pensiunea Lucica

Cazare Busteni

Cu o clasificare de 3 stele, pensiunea Lucica situata in Busteni la 10 minute de mers pe jos fata de gara Buesteni, in vecinatatea castelului Cantacuzino este deschisa turistilor care isi doresc o oaza de liniste si relaxare in plina natura si multa verdeata.Cu o vedere panoramica asupra intregului masiv Bucegi si cu un confort pentru ca oaspetii sa aibe un sejur de neuitat, proprietatea este dotata cu toate facilitatile si optiunile pentru un cadru privat destinat petrecerilor sau diverselor evenimente.

Unitatea dispune de 13 camere dotate cu bai proprii, tv si canale prin anetena satelit, minifrigidere si paturi duble foarte confortabile. Toate camerele au vedere panoramica spre munte si dispun de balcoane.

Pensiunea Lucica dispune si de doua livinguri generoase de 18 persoane fiecare capacitate. Bucataria este la dispozitia turistilor si este complet mobilata si utilata.

Curtea unitatii dispune de o terasa cu gradina, gratar de tip barbeque si sala de mese.

Parcarea auto este in apropierea pensiunii si este supravegheata video ca de altfel si intreaga proprietate.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.