Vila Katalina 2

Cazare Busteni

Situata la baza partiei de schi Kalinderu, vila Katalina 2 este inconjurata de un peisaj natural deosebit, cu o panorama deosebita asupra masivului Caraiman si a Crucii Eroilor. Turisii nostri se pot bucura pe deplin de padurea de brazi din jurul nostru cu aer curat si tare de munte si de multiplele facilitati de cazare pe care unitatea noastra le pune la dispozitia oaspetilor nostri in Busteni. Cu cele 7 camere duble, terasa, bucatarie si living cu bar dorim sa fim la cele mai inalte standarde si pentru cei mai exigenti turisti.

Camerele sunt spatioase, curate si frumos mobilate, dotate cu paturi confortabile, tv cu canale tv prin satelit, si bai cu dusuri si articole de dus gratuite. Majoritatea camerelor sunt prevazute cu balcon si vedere spre munte. Camerele sunt incalzite cu centrala termica.

Bucataria este destinata oaspetilor nostri si este dotata cu toate cele necesare pentru pregatirea meselor principale ale unei zile de drumetii si nu numai.

Oaspetii nostri au la dispozitie si livingul unitatii care este spatios si dotat cu tv si mai multe corpuri de mobilier.

Cel mai apropiat restaurant şi un magazin alimentar se află la doar 50 de metri. La cerere, pensiunea pune la dispoziţie gratuit un serviciu de spălătorie şi călcătorie, precum şi facilităţi de banchet.

Organizam excursii de o zi cu ghid profesionit, drumetii cu montainbike, painball in padure, searate traditionale cu mancaruri pregatite in stil romanesc autentic, foc de tabara, mancare la disc, scoala de schi, tabere de schi si aventura pentru copii, etc.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.