Villa Ermitage

Cazare Busteni

Construita doar din materiale ecologice, Villa Ermitage este locatia perfecta pentru cazare Busteni alaturi de familie sau de prieteni.Deasupra troneaza crucea eroilor de pe varful Caraiman iar la poalele muntelui te asteptam cu un popas de relaxare pentru tine in sejurul pe care il doreai de atata vreme.Cu cele 12 spatii concepute special pentru turisti, vila este pregatita oricand de oaspeti care sa descopere camerele sofisticate si luxoase, dar accesorizate cu lucrurile obisnuite pentru a-ti regasi aici sentimentul de “acasa”.Toate camerele sunt spatioase, orientate spre sud, beneficiind astfel de lumina naturala calda a soarelui. Cu dotari rafinate, camerele sunt mobilate cu piese de lemn masiv, lucrat la comanda pentru vila noastra. Paturile din toate camerele sunt confortabile, cu lenjerie de bumbac calitativa si de dimensiuni mari. In camere se mai gasesc tv cu ecran plat, bai proprii cu dus cu hidromasaj, balcon sau terasa, parchet laminat si draperii la geamuri.

Restaurantul este pregatit din meniuri traditionale romanesti iar sala de mese este un loc creat special cu eleganta, cu ferestra mari ce dau spre gradina noastra.

Proprietatea ofera si un centru spa unde oaspetii nostri se pot relaxa in jacuzzi, sauna sau la o sedinta de masaj.

Gradina unitatii hoteliere este creata in stil japonez cu patio si parcare gratuita. Villa Ermitage este înconjurată de munții Bucegi, aflându-se în orașul montan pitoresc Bușteni. Telecabina Bușteni - Babele este situată la numai 5 minute de mers pe jos.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.