Casa de Oaspeti

Cazare Campulung Muscel

Construita intr-o zona in plina natura si linistit, in afara orasului si la o distanta de 12 km de lacul si cabana Voina, Casa de Oaspeti vine cu o oferta de cazare Campulung Muscel la cele mai bune preturi pentru turisti care cauta cazare in aceasta zona minunata. Partia de schi Matau este la doar 7 km distanta iar in zona in care este amplasata casa ofera mai multe peisaje mirifice ale masivului Iezer. Casa de Oaspeti este deschisa pe toata perioada anului, zona turistica fiind accesibila oricand de catre cei care doresc aerul curat de munte si pesejele montane.

Casa dispune de 5 camere spatioase, cu paturi duble matirmoniale confortabile si concepute intr-un stil rustic traditional. Fiecare camera are balcon cu vedere in spre munte, tv cu ecran plat, canale tv si bai comune la fiecare doua camere. In camere se pot instala paturi suplimentare contracost. Incalzirea camerelor se face cu centrala termica pentru toata unitatea.

Oaspetii nostri au acces deplin la bucatarie. Aceasta este utilata si mobilata corespunzator pentru pregatirea meselor principale ale zilei.

Internetul este disponibil in toata pensiunea si este gratuit. Parcarea auto este in interiorul curtii se este supravegheata.

Curtea proprietatii este generoasa si este compusa din gradina si o terasa cu gratar de tip barbeque zidit.

Va asteptam sa ne cunoasteti mai bine si sa va simtiti speciali in Casa de Oaspeti Campulung Muscel.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.