Casuta cu Lavanda

Cazare Campulung Muscel

Situata in centrul vechi al orasului, Casuta cu Lavanda este destinata turistilor care cauta cazare Campulung Muscel. La o distanta de doar 3 minute de mers pe jos fata de Primaria orasului, unitatea este compusa din doua camere duble cu paturi matrimoniale si un living cu doua canapele extensibile. Proprietatea mai are in dotare o bucatarie comuna, zona de relaxare, sala de mese si frigider.

Camerele sunt spatioase, dotate cu paturi duble generoase, dulapuri de haine si cu mobilier nou, tv cu ecran plat si canale prin cablu si parchet din lemn laminat. Mobilierul este cu un design modern, in culori cromatice asortate si pline de viata. De asemenea, camerele dispun de baie privata cu dus si articole de dus gratuite.

Bucataria este o zona cu acces destinat turistilor pentru pregatirea meselor. Bucataria este complet utilata si mobilata cu mobilier nou.

Curtea vilei este mare si are la dispozitia turistilor un foisor si un gratar de tip barbeque.

Proprietatea se afla chiar in centrul orasului intr-o zona sigura. In apropiere sunt cateva restaurante, baruri, cofetarii/patiserii. Orasul este foarte linistit fiind indicat in special pentru vacante in care va doriti sa va odihniti.

Parcarea auto se afla pe domeniul public. Vorbim romana, germana si franceza.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.