Complex turistic Anomis

Cazare Campulung Muscel

Situat pe malul raului Targului, cu o capacitate de 24 de camere dintre care doua apartamente, Complexul Turistic Anomis este una dintre cele mai bune alegeri pe care puteti sa le faceti atunci cand va ganditi la servicii de cazare Campulung Muscel. Unitatea mai dispune de doua restaurante cu capacitatea de 300 si respectiv 100 locuri pentru diverse evenimente personale, team building sau conferinte.

Camerele sunt foarte spatioase, cu paturi duble confortabile, noptiere, draperii la geamuri, tv cu ecran plat si canale prin cablu, internet wifi, telefon fix, minibar, cutie de valori si aparat de aer conditioat. Unele camere dispun de birouri si dulapuri. Camerele mai dispun de si bai proprii cu dusuri si cabine de dus, articole de baie gratuite.

Zona de spa contine sauna umeda si este inclusa in pretul de cazare.

La cererea oaspetilor nostri servim micul dejun a la carte.

Restaurantele noastre va pot servi mai multe preparate culinare cu specific traditional din produse locale. Barul unitatii va sta la dispozitie pentru bauturile dvs preferate.

Parcarea auto este gratuita si pazita permanent. Vorbim romana si engleza.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.