Pensiunea Aleea Teilor

Cazare Campulung Muscel

Localizata in centru orasului Campulung Muscel, pensiunea Aleea Teilor este usor accesibila turistilor, cu camere spatioase, cu un design modern si aer conditionat. Distanta mica fata de cele mai importante centre comerciale, obiective turistice si nu in ultimul rand fata de centru istoric al orasului, fac din aceasta pensiune una dintre cele mai dorite unitati de turistii care sunt in trecere prin Campulung Muscel.

Toate camerele sunt foarte generoase cand vine vorba de suprafata, cu paturi din lemn masiv foarte confortabile, incalzire centralizata, draperii si perdele, dulapuri de haine, aer conditionat, tv cu ecran plat si canale prin cablu si internet disponibil prin wifi. Bai private cu articole de dus gratuite sunt alocate fiecarei camere in parte. Unele camere au vederea spre oras iar altele spre munte.

Unitatea mai este dotata cu o terasa si cu o gradina plina de verdeata si mobila de gradina cu zona de luat masa in aer liber.

Parcarea auto este gratuita si este supravegheata.

Proprietatea este situată la 103 km de Sinaia şi la 88 km de Predeal.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.