Pensiunea Magdalena

Cazare Campulung Muscel

Amplasata intr-o locatie retrasa, plina de liniste, pensiunea Magdalena presteaza servicii de cazare pentru turistii care doresc un sejur plin de relaxare si odihna. Conceputa si construita intr-un stil rustic, unitatea pune la dispozitie o gradina cu foisor si un loc de joaca special creat pentru copii. Centrul orasului dar si piata centrala se afla la doar o jumatate de km distanta de locatia noastra.

Camerele sunt spatioase, calduroase pe timpul iernii si dotate cu paturi duble foarte confortabile, dulapuri, tv si izolare fonica. Toate camerele au bai private si balcoane cu vedere la munte sau gradina. Baile private sunt dotate cu dusuri, articole de baie gratuite si bideu. Apa curenta sau apa calda non-stop.

Internetul este disponibil in toata unitatea si este gratuit turistilor nostri. Parcarea auto este in aer liber si este supravegheata. Copiii au la dispozitie un loc de joaca special amenajat dar si cateva jocuri si puzzle-uri.

La cererea oaspetilor nostri va putem oferi mai multe produse locale, contracost.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.