Pensiunea Nico Pardon

Cazare Campulung Muscel

Amplasata in centrul istoric al orasul Campulung Muscel, unitatea este garantia unui sejur reusit prin serviciile turistice de calitate, atuul principal fiind aerul tare de munte si linistea acestor locuri. Cu un restaurant de tip rustic, in care mobilierul din lemn masiv, semineul central dar si mancarurile traditionale cu specific local aduc un plus de comfort si bine-dispozitie pentru turistii care ne trec pragul. De asemnea, barul va sta la dispozitie pentru a savura bauturile preferate pe tersasa sau in interior atunci cand aveti o intalnire de afacere sau sunteti in concediu cu familia.

Camerele pensiunii sunt spatioase, bine mobilate si intretinute, in culori diverse si cu draperii la geamuri pentru oaspetii care nu doresc prea multa lumina in camere. Baile sunt private si dotate cu dusuri si articole gratuite de dus. Din camere nu lipsesc tv-urile cu ecran plat, canale prin cablu si internetul wifi si plasele de insecte la geamuri.

In fiecare zi se serveste micul dejun cu produse fara gluten.

Pararea auto este gratuita si supravegheata. Curtea interioara a unitatii dispune de un gratar zidit, terasa la soare si multa liniste.

Pentru copii este amenajat in mod special un loc de joaca iar pentru parinti, dispunem de masa de ping-pong, sau alte jocuri de societate.

Pensiunea se inchiriaza in regim hotelier adica doar camere dar si in intregime. Nu veti fi deranjati de ceilalti turisti, beneficiind de cazare in confort si relaxare in intimitate.

 

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.