Pensiunea un Baiat si o Fata

Cazare Campulung Muscel

Construit pe locul unui conac boieresc, pensiunea pune la dispozitia turistilor cazare Campulung Muscel alaturi de un restaurant, terasa si gradina. Cu o locatie centrala, unitatea este pregatita in orice sezon pentru primirea oaspetilor in cele mai rafinate si luxoase conditii, astfel incat confortul sa fie pe primul plan. Camerele pensiunii sunt cu un design elegant, in culori cromatice bine asortate, cu paturi duble foarte confortabile si cu mobilier in stil interbelic.

Toate camerele dispun de tv cu ecran plat, cu canale prin satelit, bai private cu dus si articole de dus gratuite, cu incalzire centralizata si plasa de insecte la geamuri.

Pensiunea mai are in dotare si un centru spa unde va puteti relaxa asa cum se cuvine cand deveniti oaspetii nostri. Centru spa este dotat cu sauna umeda si un jacuzzi.

Restaurantul nostru prepara din retete si meniuri locale si nationale cu multe pricepere si drag pentru cei care ne trec pragul.

Oferim turistilor servicii de spalatorie si calcatorie la un cost suplimentar.

Avand o poztie centrala in orasul Campulung Muscel, puteti ajunge in doar cateva minute de mers pe jos la cele mai mari supermaketuri sau in alte puncte de interes din acest oras.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.