Casa Camelia

Cazare Dubova

Unitatea ofera servicii turistice de cazare in Dubova si plaja privata turistilor care ii trec pragul. Pentru un sejur la Clisura Dunarii in Dubova va invitam sa va petreceti cateva zile in zona noastra pentru a ii descoperi frumusetile si sa va bucurati de relaxare si liniste.Va punem la dispozitie camere curate si spatioase, bine intretinute, cu mobilier adecva si nou pentru o sedere placuta alaturi de prieteni sau de familie la casa noastra din Dubova. Toate camerele sunt dotate cu tv cu ecran plat, dulapuri pentru haine, wifi si aer conditionat. De asemenea, fiecare camera are baia sa proprie cu dus si apa rece si apa calda oricand.
Pentru turistii care sunt familisti si ne viziteaza cu copiii, veti gasi un loc de joaca special amenajat.
Turistii care le place pescuitul sportiv, se pot simti ca la ei acasa in aceasta zona deosebita.
Toate obiectivele turistice improtante sunt aproape de locatia noastra, fie ca alegeti drumul rutier sau salupa pe Dunare.
Statiunea Baile Herculane sunt la 30 km distanta de noi, iar Drobeta-Turnu Severin la 31 km.
Nu solicitam avans pentru rezervarea dvs.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.