Casa Lucian

Cazare Dubova

Proprietatea invita turistii care vor servicii hoteliere de cazare in Dubova sa ii treaca pragul pentru a se bucura de peisajele acestei zona tursitice deosebite.Casa Lucian se afla pe malul Dunarii si este compusa din mai multe camere spatioase, curate si bine mobilate.In fiecare camera se gasesc aparate de aer conditionat, balcon si wifi.De asemenea, nu lipsesc baile la fiecare camera din pensiune, tv ul si canalele tv prin cablu.Turistii isi pot parca automobilele in mod gratuit in parcarea pensiunii noastre.
Bucataria comuna a proprietatii este utilata si mobilata corespunzator astfel incat turistii sa nu simta lipsa niciunui articol dintr-o bucatarie profesionala.
Punem la dispozita turistilor si o piscina descoperita in aer liber pentru petrecerea timpului in cat mai placut mod. Piscina este disponibila doar turistilor nostri.
Terasa noastra este situata chiar pe malul Dunarii cu o capacitate suficienta pentru toti turistii cazati la noi.
In cazul in care trebuie sa efectuati ceva cumparaturi, un supermarket va asteapta la maximum 800 m de locatia noastra.
Turistii care vor sa incerce pescuitul sportiv, aici vor avea o ocupatie placuta mai tot timpul.
Obiective turistice sunt relativ apropiate fata de pensiunea noastra. Puteti alege sa le vizitati cu automobilul sau cu salupa.
Casa Lucian nu percepe avans pentru rezervarea cazarii.

 

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.