Pensiunea La Rabla

Cazare Dubova

Unitatea ofera servicii turisice de calitate turistilor care aleg ca loc de odihna si relaxare aceasta frumoasa pensiune din localitatea Dubova.Suntem situati chiar pe malul Dunarii, cu vedere directa spre lac si cu facilitati de lux pentru a ne resfata toti turistii.Pensiunea ofera o piscina in aer liber, gradina, parcare si semna wifi pentru toti turistii cazati aici.Camerele au balcoane fiecare cu vedere la munte si la Dunare. De asemenea, camerele au aer conditionat, tv lcd cu canale satelit si cate o baie proprie cu dus si articole de igiena gratuite. Iubitorii de cafea au in dotarea camerelor aparate pentru cafea si aparate de incalzit cu microunde.
Am creat camere speciale pentru turistii cu probleme de alergie. Mai multe detalii la receptia noastra.

Bucataria comuna va sta la dispozitie pentru pregatirea meselor principale ale zilei. Bucataria este complet mobilata si utilata la cele mai inalte standarde.
Punem la dispozitia turistilor doritori de aventuri montane, bicilete(contra cost) si informatii pentru pescuitul sportiv care sunt la mare cautare in aceasta zona.
Terasa si piscina noastra fac ca de obicei deliciul turistilor care se cazeaza la noi. La fel si gratarul si gradina noastra care au acces liber turistilor.
In caz ca doriti sa vizitati si zonele invecinate, Baile Herculane sunt la doar 31 km distanta fata de locatia noastra. Iar Drobeta-Turnu Severin la doar 32 km rutieri fata de pensiunea La Rabla.
Acceptam animalele de companie ale turistilor impreuna cu acestia.
Rezervarile se fac fara un anvans in prealabil din partea oaspetilor noastri.
Se pot organiza activitati de club de noapte/DJ si karaoke in locatia noastra.

 

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.