Vila Golful Dunarii

cazare Dubova

Proprietatea este situata chiar pe malul Dunarii sau golful Dunarii si ofera servicii hoteliere turistilor care vor sa descopere frumusetile acestor locuri deosebite de langa Dubova.Facilitatile vile Golful Dunarii sunt cele standard, precum camere spatioase si bine intretinute, lenjerii curate, mobilier in dotarea camerelor, tv cu ecran plat si canele prin satelit, zona de gratar si zona de plaja privata, wifi si parcare.Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus/cada si articole gratuite de dus.
In camere turistii mai au la dispozitie si aparte de cafea.
Bucataria comuna pentru pregatirea meselor zilnice este mobilata si dotata cu aparatura specifica.
Parcarea noastra va este asigurata in mod gratuit si este supravegheata in mod constant.
Turistii pot practica mai multe activitati in aceasta zona turistica deosebita, precum pescuitul sportiv, canoe si drumetiile montane.
Obiectivele turistice sunt apropiate de locatia noastra si va invitam sa le vizitati. Nu veti regreta o plimbare cu salupa sau cu vaporasul.
Acceptam animale de companie ale turistilor nostrii.
Nu solicitam avand pentru rezervarea dvs.
Baile Herculane sunt la o distanta fata de pensiunea noastra de 31 km si la 32 km de Drobeta-Turnu Severin.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.