Vila Hercules

Cazare Dubova

Proprietatea ofera tursitilor servicii turistice si hoteliere la cele mai inalte standarde pe care le poate oferi o pensiune din aceasta din Dubova.Turistii care cauta un sejur in localitatea Dubova trebuie sa ne vada oferta pe care o aveam in prezent pentru cazare Cazanele Dunarii .Punem la dispozitia oaspetilor camere curate, cu lenjerie noua si spatioase.Unele spatii destinate turistilor au balcon, altele au vedere directa la Golful Dunarii.Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, cu dus si articole de toaleta gratuite.
De asemenea, toate camerele noastre sunt dotate cu aparate de aer conditionat, tv color cu ecran plat si canale prin satelit. In caz ca doriti sa fiti conectati pe internet, wifi ul nostru va sta la dispozitie.
Turistii care vor sa-si gateasca mesele principale ale zilei, pot folosi bucataria comuna, care este dotata si mobilata corespunzator.
Oaspetii noastri pot pescui gratuit in apropierea proprietatii sau pot lua parte la drumetii contracost cu un ghid experimentat.
Piscina noastra face deliciul turistilor care vor sa aiba un sejur relaxant si cu multa liniste. Sezlongurile noastre sunt suficiente pentru o baie de soare bine-meritata.
 Terasa in aer liber este disponibila oaspetilor nostri pentru activitati multiple.
La doar 31 de km distanta de locatia noastra se afla Baile Herculane iar la 32 km se gaseste Drobeta-Turnu Severin.
Nu solicitam avans pentru rezervarile dvs iar receptia noastra este deschisa non-stop.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.