Hotel Cascada

Cazare Durau

Situat in statiunea Durau la poalele masivului Ceahlau, Hotelul Cascada ofera cazare Durau la cele mai inalte standarde. Cum vecinii nostri sunt doar brazii, linistea face casa buna cu relaxarea in hotelul nostru.

Peisajul este minunat, aerul curat de munte te imbie, iar camerele noastre va asteapta sa va bucurati la cel mai frumos mod de sejurul dvs. Hotelul nostru este deschis tot timpul anului.

Camerele noastre sunt dotate cu aer conditionat, balcon, minifrigider, incalzire centrala, minibar, telefon fix si uscator de par. Fiecare camere are baia privata cu dus sau cada si articole gratuite de dus.

Hotelul Cascada dispune de un restaurant de 100 locuri, o terasa rustica si un bar de 20 de locuri. De asemenea, dispunem si de o sala de conferinte, room service, plata cu cardul, schimb valutar si cutie de valori.

In curtea pensiunii veti putea gasi un gratar de tip barbeque dar si terasa incapatoare in stil rustic. Dispunem si de un loc de joaca special amenajat pentru copii.

Barul, terasa rustica, restaurantul, parcarea, sunt disponibile pentru a face sederea dvs. placuta in fiecare sezon al anului.

Primim tichete de vacanta.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.