Pensiunea Gold

Cazare Durau

Situata chiar in centrul statiunii, unitatea ofera cazare Durau cu mult rafinament, stil si comfort pentru turistii care ii trec pragul.Cu cele 12 camere duble si multe facilitati ale pensiunii dar si optiuni camere pentru oaspetii care se cazeaza aici, sejurul dvs poate fi unul de neuitat la poalele muntelui Ceahlau in statiunea Durau.Pensiunea Gold dispune de un restaurant cu o capacitate de 40 locuri si in care se serveste mancare traditionala cu specific local dar si din meniurile internationale.

Camerele sunt dotate cu paturi de doua persoane, tv dar si internet wireless. Fiecare camere are baie proprie cu dus si articole de dus gratuite. Camerele mai dispun si de minifrigider, balcon, incalzire centrala, minibar, etc.

Pensiunea mai dispune de o curte interioara generoasa, cu terasa si foisor din lemn pentru turisti. De asemenea, pensiune mai este dotata cu frigider in unitate, tv in living, rau in curte, gradina si parcare auto, semineu, bar si sala de conferinte.

Turistii pot plati cu cardul serviciile de cazare Durau de la pensiunea Gold. Receptia este deschisa non-stop.

Pensiunea oferă oaspeților informații turistice despre zonă, iar în împrejurimi pot fi practicate diferite activități, precum ciclism şi pescuit. Oaspeții pot lua masa la restaurantul à la carte.

Pârtia de schi a stațiunii se află la 250 de metri de proprietate. Piatra Neamț este la 90 km de Pensiunea Gold, iar Borsec se găsește la 50 km. Aeroportul Iași se află la 173 km. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.

Limbi vorbite: română si italiană .

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.