Pensiunea lu' Movila

Cazare Durau

Localizata la doar 5 minute de mers pe jos, pensiunea lu’ Movila ofera cazare Durau turistilor ce vor sa-si petreaca un weekend sau un sejur prelungit la poalele muntelui Ceahlau.Cu facilitati de pensiune deosebite si optiuni de camere speciale si bine alese, pensiunea lu’ Movila isi asteapta oaspetii de fiecare data cu aceeasi bucurie in statiunea Durau.Toate camerele pensiunii au baie proprie cu dus si articole de dus gratuite. Unele camere sunt dotate cu balcon si vedere spre munte. Camerele mai sunt mobilate cu paturi confortabile si incapatoare, dar si cu sifoniere pentru haine. Nu lipsesc tv-urile cu ecran plat, canalele prin cablu si internetul prin wifi.

Acceptam animalele de companie in mod gratuit.

Daca doriti sa va relaxati in sauna pensiunii, o puteti face alaturi de familie sau de prietenii dvs. Receptia pensiunii este deschisa non-stop.

Parcarea auto este de asemenea gratuita si securizata.

Curtea interioara a pensiunii dispune de un gratar, terasa si o gradina bine intretinuta cu multe flori si verdeata.

Vorbim romana, rusa si engleza.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.