Pensiunea Maria

Cazare Durau

Situata la doar 90 metri de partiile de schii din statiune, aceasta proprietate ofera cazare Durau celor care isi doresc un weekend de neuitat in muntii Ceahlau. Complexul este dotat cu facilitati precum restaurant, camere cu balcon, baie privata, camere cu vedere la munte, curte interioara generoasa si terasa incapatoare pentru turistii nostri ce viziteaza statiunea Durau. De asemnea, complexul are parcare auto securizata.

Camerele pensiunii Maria sunt spatioase, curate, aranjate special in culori cromatice asortate pentru relaxarea turistilor. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, ferestre cu priveliste spre munte si frigider. Articolele de dus, baie si prosoapele sunt gratuite. Camerele de la mansarda au o baie comuna.

Restaurantul pensiunii Maria are 45 de locuri si terasa rustica de 30 de locuri. Restaurantul dispune de un semineu central pentru serile friguroase de iarna.

Internetul este disponibil prin reteau wifi a pensiunii.

Gradina pensiunii alaturi de terasa si de gratar asigura o zona de relaxare in aer liber cu o priveliste minunata asupra muntelui. Alte facilităţi includ un lounge comun şi depozit de bagaje.

Proprietatea este in proximitatea celor mai importante obiective turstice ale zonei, cu o gama larga de activitati recreative, inclusiv ciclism, schi si drumentii montane. Lacul Izvorul Muntelui, una dintre cele mai importante obiective, se afla la 7 km distanta de pensiune , iar barajul Bicaz la 15 km.

Vorbim romana si engleza.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.