Pensiunea Serban Gica

Cazare Durau

Localizata in Zona Releu, pensiunea Serban Gica confera un mediu rustic dar si in acelasi timp modern.Curtea interioara a pensiunii va ofera o priveliste superba fiind plina de verdeata si de flori de toate culorile.Terasa in aer liber este foarte incapatoare si va asteapta sa va savurati bauturile preferate sub razele blande ale soarelui. Turistii cu copii sunt bine-veniti dar si cuplurile de doua-trei persoane.Camerele pensiunii Serban Gica sunt spatioase, curate si cu paturi confortabile. Fiecare dintre cele 7 camere are baie proprie, tv cu ecran plat, canale tv prin cablu iar unele camere ofera vedere catre munte si gradina. Se asigura turistilor articole de baie gratuite, uscator de par si papuci de casa.

Turistilor le este pusa la dispozitie si o retea de internet prin wifi accesebila din toata suprafata proprietatii. In curtea pensiunii veti gasi o gradina frumos amenajata si o terasa destinata specila turistilor.

Micul dejun este inclus in pretul fiecarei camere.

Parcarea este gratuita si este securizata.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.