Pensiunea Taverna Ceahlau

Cazare Durau

Aceasta unitate hoteliera este localizata in centrul statiunii si ofera cazare Durau la cele mai bune preturi. Taverna Ceahlau are la dispozitie 6 spatii de cazare pentru 12 adulti si 6 copii. Barul pensiunii va asteapta sa degustati cele mai fine bauturi pe terasa pusa la dispozitia turistilor. Camerele pensiunii Taverna Ceahlau sunt dotate cu tv cu ecran plat si canale tv prin satelit. De asemnea, toate camerele au baie privata cu dus sau cada si articole de dus gratuite. Semnalul wifi pentru internet este disponibil in toata unitatea. Unele camere au balcoane si vedere inspre munte, cu o panorama superba.

Sauna pensiunii este la mare cautare printre tursiti. Rezervati-va un loc pentru sauna noastra.

Restaurantul unitatii este atent la serviciile puse la dispozitia oaspetilor nostri. Pregatim din meniurile traditionale romanesti si locale.

Parcarea este gratuita pentru turistii cazati la pensiunea noastra.

Municipiul Piatra Neamt se afla la o distanta de 35 km de locatia noastra, iar aeroportul International din Suceava la 85 km distanta.

Partia de schi Durau se afla la doar 350 m de locatia noastra iar Lacul Bicaz la 2 km.

Vorbim romana, engleza si rusa.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.