Vila Pellegrin

Cazare Durau

Cu o pozitionare centrala la baza masivului Ceahlau, vila Pellegrin dispune de cazare Durau turistilor care vor sa-i treaca pragul.Vila Pellegrin pune la dispozita turistilor 7 camere pentru 19 persoane.Cu facilitatile vilei, se garanteaza un sejur de neuitat indiferent de capricile vremii. Cu o terasa racoroasa pe timpul verii si cu un semineu central pentru anotimpurile mai putin calduroase, va invitam sa petrecele o vacanta sau un weekend la noi impreuna cu familia sau cu prietenii dvs.Camerele vile Pellegrin sunt structurate in camere duble, camere triple, suite si apartamente. Toate camerele au in dotare tv cu canale prin cablu, unele dintre camere dispun de baile proprie si balcon. De asemenea, camerele au incalzire centrala, internet prin wifi si vedere spre masivul Ceahlau.

Parcarea auto este disponibila turistilor cazati la noi. Mai avem in dotare pentru divertismentul oaspetilor nostri, teren de sport, masa de biliard dar si servicii room service. Se poate achita cu cardul la Vila Pellegrin.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.