Casa Silvia

Cazare Eforie Nord

Unitatea vine in intampinarea turistilor cu preturi decente pentru Eforie Nord la standarde europene. Suntem situati la doar o jumatate de km de centru statiunii, la 300 m de gara din Eforie Nord si la doar 35 de km de aeroportul international Mihail Kogalniceanu.

   Deoarece stim ca turistii care se cazeaza la noi doresc in primul rand bai de soare, va informam ca suntem la doar 10 minute de mers pe jos de plaja Belona si la 500 m de lacul Techirghiol. Pentru ca oaspetii nostri sa fie cei mai bine informatii, receptia unitatii noastre este deschisa non-stop.

   Camerele de cazare pentru turistii care vin in Eforie Nord sunt spatioase, pentru familisti dar si pentru turistii care vin fara copii. Toate camerele au baie cu dus private, tv cu ecran plat cu cablu, frigidere si aer conditionat. Wifi-ul este gratuit in fiecare camera. In zona comuna se afla bucataria, spalatoria si parcarea in aer liber care sunt gratuite pentru turistii pensiunii.

  In curtea interioara a pensiunii veti gasi un gratar zidit din piatra, terasa si gradina numai bune pe serile de vara.

   Casa Silvia este situata la doar 50 m de un restaurant si la 300 m de un supermarket.  Acceptam turisti cu animale de companie, transfer de la si/sau la aeroport.

Va punem la dispozitie informatii despre petrecerea timpului liber in cel mai placut mod posibil. Va asteptam cu drag!

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.