Vila Cla'ra

Cazare Eforie Nord

Vila Cla'ra va ofera servicii de cazare in Eforie Nord, turistilor care doresc sa-si petreaca un sejur sau un concediu la Litorar. Serviciile noastre pentru turisti au cel mai bun raport calitate/pret pentru Eforie Nord si va rugam sa verificati acest lucru.

 Va punem la dispozitie camere spatioase pentru familie, cu aer conditionat, plasa de tantari la geamuri, mobilate cu mobilier aproape nou si tv cu ecran plat, wifi gratuit, aparate de facut cafea/ceai si parcare gratuita pentru turistii care se cazeaza la noi.

 Fiecare camera are baie cu dus proprie, accesorii de toaleta gratuite, apa curenta rece si calda, pentru o sedere cat mai placuta la noi. Turistilor le servim micul dejun de tip englez/irlandez.

Pentru familile cu copii, va punem la dispozitie un loc de joc pentru copii in aer liber, in curtea interioara. Daca sunteti pofticiosi, va invitam la gratarul sau aragazul instalate si amenajate cu atentie in curtea interioara.

Acceptam turisti cu animale de companie si vorbim romana si engleza pentru rezervari.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.