Cabana Alegria

Cazare Eselnita

Proprietatea va ofera servicii hoteliere in Eselnita la un raport calitate/pret avantajos pentru turisti. Cabana se afla situata in localitatea Eselnita, cu vedere directa la Dunare, la 1 km de Cheile Dunarii.Oferim turistilor nostrii multa relaxare, liniste si diverse facilitati pentru petrecerea timpului cat mai placut. Va punem la dispozitie o piscina in aer liber, un loc cu aparatura fitness si o zona de plaja privata.Aici puteti veni cu toata familia fara nicio grija pentru sejurul dvs de la Cazanele Dunarii.

Camerele pentru cazare au in dotarea lor tv cu canale prin cablu, baie proprie, wifi si aer conditionat.

Cabana Alegria dispune si de o terasa in aer liber cu gradina si facitlitati de gratar. O zona de living comuna va sta la dispozitie, cu semineu si mai multe canapele. Servim micul dejun turistilor la cererea prealabila si cu un cost suplimentar.

Pentru turistii care vor sa-si gateasca singuri, bucataria din interiorul pensiunii va sta la dispozitie, bucatarie utilata complet, precum si o zona de servit masa. Daca doriti un restaurant, cel mai apropiat se afla la 200 m de cabana noastra.

Un mic magazin alimentar se afla la aproximativ 2 km de locatia noastra. Cea mai apropiata statie de autobuz se afla la 100 m, iar Hidrocentrala Portile de Fier la 1 km. Orasul Orasova se afla la 5 km distanta.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.