Casa Alisande

Cazare Eselnita

Proprietatea vine in intampiranea turistilor cu oferte foarte bune in Eselnita care vor cazare Cazanele Dunarii. Serviciile noastre sunt unele dedicate, prin simplu fapt ca oferim cazare pentru un singur cuplu sau o familie cu maximul patru persoane. Casa Alisande se afla situata in Eselnita chiar pe malul Dunarii, iar casa este dotata cu aer conditionat, wifi, gradina si o terasa cu priveliste minunata asupra Dunarii. Unitatea noastra este conceputa si structurata pe doua niveluri in plan deschis in interior. Dorim si oferim tot ce este mai bun oaspetilor nostri pentru vacanta lor fara zgomot sau deranj inutil.

Casa Alisande se afla situata in Eselnita chiar pe malul Dunarii, iar casa este dotata cu aer conditionat, wifi, gradina si o terasa cu priveliste minunata asupra Dunarii. Casa noastra este conceputa si structurata pe doua niveluri in plan deschis in interior. Va punem la dispozitie o bucatarie complet utilata si mobilata, camere cu tv cu ecran plat si evident un balcon. 

Zona de living este oricand accesibila tursitilor cu o canapea confortabila.

Daca turistii vor dori mic dejun se poate servi. Cel mai apropiat restaurant este la mai putin de 25 m, iar un magazin alimentar la mai putin de 5 min de mers cu masina.

Turistii care vor mai multa activitate sportiva sau turistica, pot practica in aceasta zona, ciclismul, drumetiile si pescuitul sportiv.

Cea mai apropiata gara este Orsova la 15 km.

Casa Alisande nu solicita avans pentru rezervarile online ale turstilor. Puteti face rezervari romana, engleza si sarba.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.