Casa Amadeus

Cazare Eselnita

Proprietarii acestei unitati va ofera servicii hoteliere in bine-cunoscuta localitate Eselnita intr-o locatie intima, cu multa relaxare si liniste pentru ca sejurul dvs sa fie perfect la Cazanele Dunarii.Casa dispune de trei camere fiecare cu pat dublu, dotate cu baie proprie si un living mare la parterul casei.Toate cele trei camere sunt spatioase, curate, zguravite anual si doate cu tv, canale tv prin cablu si internet. Baile sunt dotate cu dusuri cu apa calda si apa curenta.Bucataria este mobilata si doatata cu toate aparatele necesare pentru pregatirea meselor.Curtea interioara spatioasa este curata si dotata cu foisor, gratar, ponton si piscina.

Suntem la mica distanta de cele mai frumoase obiective turistice ale Clisurii Dunarii si la aproximativ 19 km de Baile Herculane.
Casa se inchiriaza integral avand acces la toate facilitatile.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.