Casa Ana Serena

Cazare Eselnita

Proprietatea este la dispozitia turistilor ce vor sa viziteze Cazanele Dunarii la preturi mici pentru sejururi sau concedii de neuitat.Obiectivele turistice istorice dar si cele naturale sunt unice in tara noastra si recunoscute chiar si peste hotare.Va recomanda sa efectuati rezervari din timp pentru a evita situatiile neplacute.Casa Ana Serena ofera cazare turistilor care isi doresc un sejur de neuitat la Cazanele Dunarii.Pentru turistii ce doresc servicii hoteliere ieftine si de calitate, va oferim camere cu vedere la Dunare, baie proprie cu dus, tv si wifi in fiecare camera. 

Va mai putem la dispozitie un curte interioara dotata cu bancute si mese, o mica piscina, un ponton pe Dunare, parcare gratuita si o zona de plaja privata pentru turistii care ne trec pragul chiar si pentru o noapte.

Suntem la doar 33 de km de Baile Herculane si 10 km de Orsova.

Vorbim romana si engleza pentru rezervari.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.