Casa de vacanta Alina

Cazare Eselnita

Unitatea ofera servicii de cazare in Eselnita intr-un mediu rustic intr-o constructie de piatra si lemn. Cu mai multe facilitati special create turistilor, casa de vacanta are receptia deschisa non-stop dar si camere mobilate cu bun gust si foarte curate.Pensiunea dispune de 5 camere duble, amplasate atat la parterul imobilului cat si la etajul acestuia. Mobilierul din aceste camere este aproape nou, in stil modern, cu culori cromatice asortate. Camerele mai dispun si de baie privata, cada, grup sanitar, lavoar, prosoape, hartie igienica, uscator de rufe si apa rece si calda non-stop. De asemenea, camerele mai sunt dotate de TV, canale prin satelit, dressing, pardoseala din marmura si gresie, plasa de tantari la geamuri, dulap pentru depozitarea hainelor, fierbator electric si o masa.

Unele dintre camerele prezentate mai sus dispun de balcon privat cu vedere la munte sau la gradina. Casa de vacanta este gandita pentru relaxarea turistilor, de accea a fost conceputa o terasa, zona de luat masa in aer liber echipat cu mobilier de gradina.

Oaspetilor nostri care doresc sa-si prepare singuri mesele unei zile, le punem la dispozitie bucataria comuna, care este dotata cu echipamente electrocasnice de uz general.

Internetul este disponibil prin reteaua de WiFi si este gratuit. Animalele de companie sunt acceptate in mod gratuit.

Pe langa preturile imbatabile practicate de aceasta casa de vacanta, putem comunica usor cu clientii nostri in doua limbi straine, engleza si sarba. Evenimente si petrecerile de grupuri nu sunt permise in aceasta unitate. Fumatul in camere este interzis de aseamenea.

Puteti achita serviciile noastre doar in numerar.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.