Casa La Albina

Cazare Eselnita

Proprietarii unitatii Casa La Albina va ofera servicii hoteliere intr-un mediu intim si curat, plin de aer curat si peisaje deosebite in Cazanele Dunarii.Va punem la dispozitie o locatie specifica in care relaxarea si linistea sunt cele mai bune prietene cu turistii nostri, alaturi de camere curate, dotate de tv cu ecran plat, wifi si bai private.Va punem la dispozitie o locatie specifica in care relaxarea si linistea sunt cele mai bune prietene cu turistii nostri, alaturi de camere curate, dotate de tv cu ecran plat, wifi si bai private. Fiecare baie este dotata cu articole de dus si uscator de par.

Va puteti pregati singuri mesele principale ale zilei in bucataria casei noastre, dotata si utilata complet.

Terasa va asteapta impreuna cu un gratar si o gradina in care va veti putea relaxa.

Obiectivele turistice importante sunt la mica distanta fata de locatia noastra. La 20 km distanta sunt Baile Herculane.

Daca aveti un pic prieten patruped, il acceptam cu drag alaturi de dvs. Parcarea este gratuita pentru turistii care se cazeaza la noi.

Nu percepem avans pentru rezervarile efectuate de turisti. 

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.