Casa Mircea

Casa Mirecea | Cazare Eselnita

Unitatea dispune de oferte la cele mai bune preturi calitate/pret pe care le puteti gasi in aceasta zona turistica.Va rugam sa efectuati din timp rezervarile pentru o vacanta de vis la malul Dunarii.Casa Mircea se afla localizata pe malul Dunarii si isi asteapta turistii care vor sa descopere frumusetile acestei zone turistice deosebite.Proprietarii aceste cochete case va pun la dispozitie o locatie cu aer conditionat, restaurant propriu cu bucate traditionale si o locatie cu vedere la Dunare. Toate camerele care sunt prinse in oferta pentru Eselnita, au acces la wifi gratuit, tv cu ecran plat si canale prin cablu, baie privata cu dus si in mod gratuit, articole de toaleta. La cerere sunt disponibile mai multe articole in mod gratuit sau nu.

La cererea turistilor, se pot organiza excursii cu barca pe Dunare pentru vizitarea actractilor turistice din aceasta zona turistica. Parcarea este gratuita turistilor care beneficiaza de cazare Eselinta la noi. Gara CFR este la Orsova, aproximativ 8 km distanta.

Pentru turistii care doresc un sejur de cazare Eselnita la noi in Casa Mircea, va informam ca nu solicitam plata in avans a rezervarilor. Plata pentru serviciile noatre se accepta doar in numerar.

Nu acceptam animale de companie si fumatori in aceasta locatie.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.