Pensiunea Mai Danube

Cazare in Eselnita la pensiunea Mai Danube

Unitatea se gaseste usor in localitate si are o oferta servicii turistice de care noi ca agenti hotelieri suntem foarte mandri. Comentariile turistilor care ne-au trecut pragul stau marturie de-a lungul anilor de cand suntem in aceasta afacere de turism.Pensiunea noastra este asezata la doar 2 km de cetrul orasului Eselnita si la 22 km de Baile Herculane. Oferim oaspetilor servicii hoteliere de calitate, camere curate si spatioase, cu aer conditionat, wifi gratuit si parcare in aer liber. Turistii nostri pot servi masa in restaurantul pensiunii si pot alege din meniul bogat pus la dispozitie.

   Toate camerele pentru cazare au TV cu ecran plat, baie proprie, pardoseala de lemn si plasa de tantari. Baile sunt dotate cu dusuri si closete, hartie igienica si uscator de par. Toate camerele sunt pentru nefumatori.

   Va asteptam intr-o zona cu peisaj pitoresc pe care nu-l veti uita prea curand.

  Vorbim limbile romana, engleza si germana.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.