Villa Frans

Cazare Eselnita

Proprietatea ofera servicii turistice la preturi fara concurenta la Cazanele Dunarii.Dovada stau recenzile noastre lasate de turistii care ne-au trecut pragul de atatea ori in multi ani de zile de turism local.Va asteptam sa ne vizitati aceasta minunata zona pitoreasca in care obiectivele turistice si serviciile exemplare va pot face foarte fericiti in sejurul dvs.Va punem la dispozitie 22 de locuri in camere curate si spatioase, mobilate, utilate cu tv si internet, cu baie proprie si vedere spre Dunare.Va mai puteti bucura de parcare gratuita, curte interioara, o mica piscina si plaja privata doar pentru turistii care vor cazare la noi.

Tot in pensiunea noastra veti gasi o bucatarie dotata corespunzator cu masina de spalat vase, cuptor cu micounde si prajitor de paine dar si mobilier aproape nou.

Daca doriti sa savurati o friptura proaspata, va astepta in curte un gratar zidit si lemne.

Copiii dvs se pot juca in locul special amenajat pentru ei sub supravegherea dvs.villa-frans.html

Localitatea Baile Herculane se afla la 22 km de locatia noastra, iar la 24 km veti gasi usor Drobeta-Turnu Severin.

Unitatea nu mai face parte din oferta noastra.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.