Vila Selina

Cazare Eselnita

Unitatea va ofera servicii hoteliere la standarde deosebite si preturi rezonabile pentru turistii care vor un sejur de neuitat pe malul Dunarii.Punem la dispozitia turistilor camere curate, sptioase, cu baie proprie, tv si wifi pentru fiecare camera in parte. In curtea pensiunii veti gasi piscina in aer liber, si traditionalul gratar zidit.Pentru turistii care sunt cazati la noi, oferim si parcare auto gratuita la rezervarile dvs.

Suntem situati fata de Baile Herculane la 22 km distanta si dispunem de o oferta hoteliera cu cele mai bune preturi.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.