Casa Maria

Cazare Gura Humorului Bucovina

Proprietatea ofera o locatie perfecta pentru turistii care vor un concediu sau un sejur perfect din toate punctele de vedere. Cu o locatie centrala dar in acelasi timp mai retrasa de aglomeratia specifica statiunilor foarte vizitate, Casa Maria va pregatit servicii de cazare la un raport calitate/pret foarte convenabil turistilor.Casa Maria este situata la doar doi km de partia de schi Arinis, la nici 1.2 km de partia Soimul si la 4 km de manastirile Voronet si Humor. Oferim mai multe facilitati pe care turistii nostri le pot aprecia la justa valoare vizitandu-ne in orice sezon.

Camerele din pensiunea noastra au baie privata, tv si canale prin cablu sau ofera acces la o baie comnuna.

Oaspeţii nostrii isi pot pregati mesele principale ale zilei in bucataria comuna, iar micul dejun poate fi servit la cerere, in zona de mese. Alte alternative sunt cateva restaurante si magazine alimentare din apropierea pensiunii.

Gara CFR din Gura Humarului se afla la doar 200 m de locatia noastra.

Parcarea este gratuita turistilor care sunt cazati in pensiunea noastra. De asemenea, wifi este si el gratuit, precum si gratarul din curtea interioara a pensiunii.

Casa Maria nu percepe avans pentru rezervarea serviciilor de cazare Gura Humorului.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.