Casa Nobilis

Cazare Gura Humorului Bucovina

Proprietatea are in oferta sa, servicii turistice cu cele mai bune conditii pentru turistii care sunt in trece sau in Bucovina. Pentru cele mai bune oferte de cazare va invitam sa efectuati rezervarile din timp cu confirmare telefonica sau prin email.Unitatea noastra are 6 camere pentru 15 turisti si 5 copii, situate pe un singur nivel. Camerele sunt dotate cu baie proprie, tv prin satelit, wifi gratuit si frigider in fiecare camera. Fiecare camera este dotata si cu fierbator de ceai si uscator de par.

Turistii care vor sa-si pregateasca singur mesele principale, sunt asteptati in bucataria comuna care este mobilata si utilata complet. Salonul de la parterul pensiunii are destinatii diverse date de turistii care sunt cazati la noi.

Dispunem si de un loc special amenajat pentru cei mici in interior pe timp de iarna si in gradina pe timp de vara.

Pentru parintii sau turistii care vor un mic divertisment in cadrul pensiunii, oferim mese de tenis si mese de biliard sau darts.

De asemenea, iubitorilor de plimbari in natura le putem oferi doua biciclete pentru drumetiile lor.

Există o benzinărie chiar vizavi de proprietate. Suceava este la 36 km de Casa Nobilis, iar Câmpulung Moldovenesc se află la 32 km. Vatra Dornei este la 76 km de această proprietate.

Parcarea auto este gratuita turistilor cazati la pensiunea noastra. Acceptam animalele de companie alte turistilor nostri.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.